PostHeaderIcon Τμήματα

 

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ

 

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΣΤΟ ΜΕΘΟΔΙΚΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΜΗΜΑΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ
σε ωράρια που εξυπηρετούν τις σχολικές, αλλά και τις προσωπικές ανάγκες των μαθητών.

- ΤΜΗΜΑΤΑ ΟΛΙΓΟΜΕΛΗ και ΓΚΡΟΥΠ ΓΙΑ ΣΧΟΛΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΖΗΤΗΣΗΣ

 

ΜΑΘΗΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

Α΄ΛΥΚΕΙΟΥ
Β΄ΛΥΚΕΙΟΥ: ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ
ΘΕΤΙΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ
ΣΠΟΥΔΩΝ ΟΙΚΟΝ. & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
Γ΄ΛΥΚΕΙΟΥ: ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ
ΘΕΤΙΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ
ΣΠΟΥΔΩΝ ΟΙΚΟΝ. & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

 

ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΩΝ

Αποκλειστικό και μοναδικό πρόγραμμα (συντελεστής επιτυχίας 100%)

Τέσσερις κύκλοι δοκιμαστικών εξετάσεων

 

 

 

Η ΘΕΡΙΝΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2017

ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ:
ΓΙΑ Α΄ΛΥΚΕΙΟΥ: Τέσσερεις (4) πλήρεις διδακτικές εβδομάδες
10 ώρες εβδομαδιαίο πρόγραμμα* διδασκαλίας.
ΓΙΑ Β΄ΛΥΚΕΙΟΥ: Πέντε (5) πλήρεις διδακτικές εβδομάδες
10-12 ώρες εβδομαδιαίο πρόγραμμα* διδασκαλίας.
ΓΙΑ Γ΄ΛΥΚΕΙΟΥ: Πέντε (5) πλήρεις διδακτικές εβδομάδες
14-20 ώρες εβδομαδιαίο πρόγραμμα* διδασκαλίας.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ:
Η συνεργασία των γονέων με το Φροντιστήριο θεωρείται αναγκαία προϋπόθεση για την επίτευξη του κοινού σκοπού, που δεν είναι άλλος από την πρόοδο των μαθητών. Αυτή γίνεται αποτελεσματικότερη μέσα από την καθημερινή ή τουλάχιστον τη συνεχή επικοινωνία των γονέων με τους καθηγητές και τη Διεύθυνση Σπουδών. Η ενημέρωση σχετικά με την πορεία των μαθητών αποτελεί δικαίωμα κάθε γονέα και υποχρέωση του Φροντιστηρίου.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Τηλ.: 210 33.02.320

Έναρξη τμημάτων στις 12 Ιουνίου.

 

Πίνακας Περιεχομένων

 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2017 - ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2017-2018

Α' ΛΥΚΕΙΟΥ: Τάξη Υποδομής

Η Α΄ Λυκείου θεωρείται από τους περισσότερους μαθητές σαν τάξη μεταβατική από το Γυμνάσιο στο Λύκειο. Αυτό δημιουργεί μια ανάλογη ψυχολογία και επιβάλλει και μια ανάλογη αντιμετώπιση. Η αντίληψη αυτή είναι πέρα για πέρα λαθεμένη. Η Α΄ Λυκείου είναι μια τάξη υποδομής και ολοκληρωμένης προετοιμασίας αποτελώντας την πρώτη και κύρια βαθμίδα στην κλίμακα του Λυκείου, δεδομένου ότι σε αυτήν μπαίνουν οι γνωστικές και μεθοδολογικές βάσεις προκειμένου να αντιμετωπιστούν με επιτυχία μεσοπρόθεσμα οι απαιτήσεις της Β΄ Λυκείου και μακροπρόθεσμα οι Πανελλήνιες εξετάσεις της Γ΄ Λυκείου. Συγκεκριμένα στην τάξη αυτή μπαίνουν οι βάσεις στα Μαθηματικά, στη Φυσική, στη Χημεία και στη Γλώσσα (Αρχαία και Νεοελληνική). Εξάλλου δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι οι μαθητές που κατακτούν τις καλύτερες θέσεις στα Α.Ε.Ι είναι αυτοί που αρχίζουν την προετοιμασία τους από την Α΄ Λυκείου. Έχουν το χρόνο με το μέρος τους και όλη την άνεση που τους απαλλάσσει από το άγχος της τελευταίας στιγμής.

Η Α΄ Λυκείου, εκτός από τάξη θεμελίωσης της γνώσης, είναι και τάξη κατά την οποία οι μαθητές βρίσκονται στην κρισιμότερη φάση της εφηβείας. Ο νέος και η νέα των δεκαπέντε και δεκαέξι χρονών καλούνται να αντιμετωπίσουν, εκτός των άλλων, και τα καθαρά δικά τους υπαρξιακά προβλήματα. Προσπαθούν ν΄ ανακαλύψουν τον εαυτό τους και τους άλλους και να συμφιλιωθούν μαζί τους. Η εκπαιδευτική μας πείρα μάς έχει οδηγήσει σε ορισμένα αξιόλογα συμπεράσματα:
α) Οι περισσότεροι έφηβοι έχουν χαμηλή αυτοεκτίμηση σε ό,τι αφορά τις δυνατότητές τους, γεγονός που οφείλεται, όπως αποδεικνύεται εκ των πραγμάτων, σε έλλειψη ουσιαστικής επικοινωνίας, με το περιβάλλον τους -είτε αυτό είναι το οικογενειακό, είτε το σχολικό, είτε το ευρύτερο κοινωνικό- καθώς και σε έλλειψη κατανόησης. β) Είναι αναμφισβήτητο το γεγονός ότι όσο πιο νέος είναι κανείς, τόσο πιο δεκτικός είναι στις επιρροές του περιβάλλοντος, μια και τις περισσότερες φορές δεν έχει διαμορφώσει ακόμα ένα προσωπικό σύστημα επιλογών. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τη μέση εφηβική ηλικία των δεκαπέντε χρόνων, περίοδος που θεωρείται η πιο κρίσιμη και αποφασιστική κυρίως σε ό,τι αφορά τις μορφωτικές και επαγγελματικές επιλογές του νέου.

Εκμεταλλευόμενοι τα παραπάνω συμπεράσματα καλούμαστε, ως δάσκαλοι και σε συνεργασία με τους γονείς, να στηρίξουμε τους μαθητές της Α΄ Λυκείου γνωστικά, ψυχολογικά και ηθικά ώστε να κάνουν σωστές επιλογές. Ειδικότερα στο ΜΕΘΟΔΙΚΟ γίνεται αξιολόγηση του κάθε μαθητή ως προς τις κλίσεις και τις δυνατότητές του έτσι ώστε να αποκτήσει μόρφωση και ταυτόχρονα μια ξεκάθαρη εικόνα για τις ομάδες Προσανατολισμού, τα Επιστημονικά Πεδία και τις Σχολές καθώς και για τις επαγγελματικές δυνατότητες που το καθένα απ΄ αυτά παρέχει.

ΤΕΛΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Σωστή και έγκαιρη προετοιμασία = σίγουρη επιτυχία

 

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ
ΩΡΕΣ
ΧΕΙΜΩΝΑΣ
ΩΡΕΣ
Νεοελληνική Γλώσσα 3 3
Αρχαία Ελληνικά 2 2
Μαθηματικά 2 2
ΦΥΣΙΚΗ 2 2
ΧΗΜΕΙΑ 1 1
ΣΥΝΟΛΟ 10 10

 

Οι μαθητές της Α' Λυκείου με την εγγραφή τους στα θερινά ή στα χειμερινά τμήματα υποβάλλονται σε Διαγνωστικά Τεστ επί της ύλης του Γυμνασίου στα μαθήματα: Νεοελληνική Γλώσσα, Αρχαία Ελληνικά, Μαθηματικά, Φυσική και Χημεία. Τα Τεστ αυτά παρέχουν τη δυνατότητα από τη μια να εντοπιστούν και να καλυφθούν οι ελλείψεις των μαθητών, από την άλλη να συγκροτηθούν ομοιογενή Τμήματα.

Το ΜΕΘΟΔΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ διαθέτει τράπεζα θεμάτων για τα Διαγνωστικά Τεστ.

Πίνακας Περιεχομένων

 

 

Β' ΛΥΚΕΙΟΥ: Τάξη προετοιμασίας Προσανατολισμού Σπουδών

Η πρόταση του ΜΕΘΟΔΙΚΟΥ για την Β΄ Λυκείου

Για τους μαθητές που στοχεύουν σε σχολές υψηλής ζήτησης στο ΜΕΘΟΔΙΚΟ λειτουργούν κατά την περίοδο του χειμώνα τμήματα Β΄ Λυκείου με ενισχυμένο πρόγραμμα προετοιμασίας και σε ύλη της Γ΄ Λυκείου. Τα τμήματα αυτά, που για πρώτη φορά συγκροτήθηκαν στο ΜΕΘΟΔΙΚΟ με το σύστημα των δεσμών, έχουν το πλεονέκτημα ότι τελειώνουν στη Γ' Λυκείου την ύλη πολύ νωρίς και οι μαθητές έχουν τη δυνατότητα για πολλές επαναλήψεις και διαγωνίσματα, γεγονός που τους εξασφαλίζει την επιτυχία του στόχου τους και μάλιστα σε σχολές της 1ης τους επιλογής. Στο καλοκαιρινό πρόγραμμα εμπεδώνονται οι απαραίτητες γνώσεις από την Α΄ Λυκείου και διδάσκεται η ύλη της Β΄ Λυκείου και μάλιστα τα κεφάλαια εκείνα που θεωρούνται απαραίτητα για να μπορέσει ο μαθητής να παρακολουθήσει το χειμώνα, εκτός από την ύλη της τάξης του, και την ύλη των μαθημάτων της Γ΄ Λυκείου. Το καλοκαίρι, που δεν πιέζει ο χρόνος και η καθημερινή ανάγκη του σχολείου, μπαίνουν οι βάσεις για τον τρόπο διαβάσματος, τη βελτίωση της απόδοσης, τη μεθοδολογία, την αξιολόγηση των επιδόσεων και την αντιμετώπιση των ενδοσχολικών, και όχι μόνο, εξετάσεων.

 

Καλοκαίρι 2017 - Χειμώνας 2017-2018

ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ
ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ 3 Ώρες
ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 Ώρες
ΛΑΤΙΝΙΚΑ 1 Ώρα
 
ΘΕΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ
ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ 3 Ώρες
ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ 4 Ώρες
ΦΥΣΙΚΗ 3 Ώρες
ΧΗΜΕΙΑ 2 Ώρες
 
ΣΠΟΥΔΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ 3 Ώρες
ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ 4 Ώρες

 

Πίνακας Περιεχομένων

 

 

 

Γ' ΛΥΚΕΙΟΥ: Τάξη Προετοιμασίας Πανελλαδικών Εξετάσεων

 

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2017 - ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2017-2018

ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ
ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ 3 Ώρες
ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ 5 Ώρες
ΙΣΤΟΡΙΑ 2 Ώρες
ΛΑΤΙΝΙΚΑ 2 Ώρες
ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ
ΒΙΟΛΟΓΙΑ Γ.Π. 2 Ώρες
ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Γ.Π. 2 Ώρες
 
ΘΕΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ
ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ 3 Ώρες
ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ / ΒΙΟΛΟΓΙΑ 5 / 3 Ώρες
ΦΥΣΙΚΗ 3 Ώρες
ΧΗΜΕΙΑ 2 Ώρες
ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ
ΙΣΤΟΡΙΑ Γ.Π. 2 Ώρες
 
ΣΠΟΥΔΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ 3 Ώρες
ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ 5 Ώρες
ΑΟΘ 2 Ώρες
ΑΕΠΠ 2 Ώρες
ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ
ΒΙΟΛΟΓΙΑ Γ.Π. 2 Ώρες
ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Γ.Π. 2 Ώρες

Πίνακας Περιεχομένων

 

 

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ για τη σχολή της 1ης σας επιλογής

Έναρξη από τον Σεπτέμβριο με ενισχυμένο πρόγραμμα και ειδικές μειωμένες τιμές

 

Προτεινόμενα επαναληπτικά θέματα όλων των μαθημάτων στο
www.methodiko.gr - www.methodiko.com.gr
e-mail: info@methodiko.com.gr


Πίνακας Περιεχομένων

 

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΑΛ

ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2017-2018

ΜΑΘΗΜΑ ΩΡΕΣ
1. Μαθηματικά 4
2. Νέα Ελληνικά 2
3. Μάθημα Ειδικότητας 2

Πίνακας Περιεχομένων

 

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ

ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2017-2018

ΜΑΘΗΜΑ ΩΡΕΣ
1. Μαθηματικά 2
2. Νέα Ελληνικά 2

 

Τα τμήματα του Γυμνασίου λειτουργούν κάθε Σάββατο, καλύπτουν δύο (2) μαθήματα βασικής υποδομής (Ελληνική γλώσσα και Μαθηματικά) και απευθύνονται σε μαθητές που έχουν απαιτήσεις και υψηλές φιλοδοξίες.

 

 

ΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΕΘΟΔΙΚΟΥ

Τα διαγωνίσματα αποτελούν ένα απαραίτητο εργαλείο της ορθής εκπαιδευτικής διαδικασίας και δεν έχουν μόνο εξεταστικό χαρακτήρα αλλά και παιδαγωγικό: εξοικειώνουν τους μαθητές με το γραπτό λόγο και την τεχνική της γραφής, τους διδάσκουν να εκμεταλλεύονται σωστά το χρόνο τους, τους βοηθούν να αξιολογούν τις επιδόσεις τους και τους αποκαλύπτουν λάθη και αδυναμίες.

Στο φροντιστήριό μας θεωρούμε ότι η καθημερινή αλλά και σε τακτά χρονικά διαστήματα αξιολόγηση των μαθητών μας έχει μεγάλη σημασία για την ολοκληρωμένη προετοιμασία τους για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις δεδομένου ότι ο γραπτός βαθμός είναι αυτός που θα δώσει το διαβατήριο για την είσοδό τους στα Α.Ε.Ι και Τ.Ε.Ι.
Για να το πετύχουμε αυτό εφαρμόζουμε τις εξής μεθόδους:

 • ΤΕΤΡΑΔΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ κατά μάθημα που πρώτοι εμείς καθιερώσαμε:
  Με αυτά ελέγχουμε την απόδοση των μαθητών σε ενότητες των μαθημάτων, τόσο σε επίπεδο θεωρίας όσο και ασκήσεων. Έτσι ο μαθητής στο τέλος της σχολικής χρονιάς θα μπορεί να κάνει την επανάληψή του, εκτός των άλλων, και μέσα από τα τετράδια εργασίας.
 • ΟΛΙΓΟΛΕΠΤΑ ΤΕΣΤ κατά τη διάρκεια του μαθήματος:
  Με τη βοήθεια του καθηγητή διευκολύνεται και ενισχύεται η αφομοιωτική ικανότητα των μαθητών καθώς και η σχέση καθηγητή - μαθητή.
 • 3ωρα ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ με ολοκληρωμένα ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ:*
  Αυτά διενεργούνται σε συνθήκες Πανελληνίων Εξετάσεων (ομάδες καθηγητών προτείνουν και διαμορφώνουν τα θέματα - αυστηρή επιτήρηση - προκαθορισμένος χρόνος έναρξης και λήξης εξέτασης).
  Τα διαγωνίσματα αυτά προετοιμάζουν και γνωστικά και ψυχολογικά τους μαθητές έτσι ώστε να αντιμετωπίσουν χωρίς άγχος τις εξετάσεις.

  *Κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου διενεργούνται τρεις (3) κύκλοι ολοκληρωμένων 3ωρων διαγωνισμάτων, εκτός των εβδομαδιαίων τεστ, που καλύπτουν όλη την εξεταστέα ύλη και όλα τα μαθήματα Γενικής Παιδείας και Κατεύθυνσης.

 

Το ΜΕΘΟΔΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ συμμετέχει κάθε χρόνο στην Προσομοίωση με επαναληπτικά θέματα που διοργανώνει η Ο.Ε.Φ.Ε.


 

(*) Τα 3ωρα κριτήρια αξιολόγησης που αποτελούν μέρος της παιδαγωγικής και εξεταστικής διδασκαλίας, γίνονται σε εβδομαδιαία βάση εκτός του βασικού κορμού του προγράμματος.

 

Όλο το έντυπο υλικό που απαιτείται για τη διδακτική διαδικασία Βιβλία, Τετράδια Εργασίας, Σημειώσεις, παρέχεται από το φροντιστήριο.

 

Πίνακας Περιεχομένων

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Με το όνομα ΜΕΘΟΔΙΚΟ υπάρχουν τουλάχιστον τριάντα φροντιστήρια στην Αττική και στην Επαρχία. Είναι τυχαίο;

Το "ΜΕΘΟΔΙΚΟ" που λειτουργεί από το 1975 στην πλατεία Κάνιγγος έχει κατοχυρώσει την επωνυμία αυτή στα αρμόδια Υπουργεία και Επιμελητήρια και δηλώνει ότι δεν έχει καμία σχέση με οποιοδήποτε άλλο Φροντιστήριο που – τυχαία ή σκόπιμα - "χρησιμοποίησε" μεταγενέστερα την επωνυμία του!

Group Έκθεσης

Γκρουπ (3-4 ατόμων) αποκλειστικά έκθεσης για υψηλόβαθμες σχολές (Ιατρικές – Νομικές – Πολυτεχνεία – Στρατιωτικές).

Διδάσκει η Ελένη Ζώμα - Παπουτσή.

Ανακοινώσεις

ΕΝΑΡΞΗ ΝΕΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΚΑΤΑΤΑΚΤΗΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2015-2016 ΑΠΟ 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Οδηγίες στο παρά 5.

Το νέο σύστημα εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση για το σχολικό έτος 2015 -2016

Αποτελέσματα Κατατακτηρίων εξετάσεων 2015

Φοιτητικά Μαθήματα - Κατατακτήριες εξετάσεις 2015

Κατατακτήριες Εξετάσεις 2015 - Σχόλια

Λειτουργία Φροντιστηρίου - Περίοδος Εορτών

Οδοντιατρική Θεσσαλονίκης - Αποτελέσματα & Σχόλια

Συγχαρητήρια ...

Γενικό Σχόλιο για τις ΚΑΤΑΤΑΚΤΗΡΙΕΣ 2013-2014

Ιατρική Αθηνών - Ιατρική Χημεία: Σχόλια
Ιατρική Λάρισας - Φυσιολογία: Σχόλια
Ιατρική Λάρισας - Βιοχημεία: Σχόλια
Ιατρική Πάτρας - Βιολογία: Σχόλια
Φαρμακευτική Αθηνών - Βιολογία: Σχόλια
Οδοντιατρική Αθηνών - Βιολογία: Σχόλια
Οδοντιατρική Αθηνών - Ιατρική Χημεία: Σχόλια
Οδοντιατρική Αθηνών - Ιατρική Φυσική: Σχόλια

Εντατική προετοιμασία σε τμήματα και γκρουπ όλων των τάξεων του Λυκείου σε προσιτές τιμές. Πληροφορίες και εγγραφές στη Γραμματεία του Φροντιστηρίου.

Πρότυπα Πειραματικά Λύκεια 2013-2014
Τμήματα για εισαγωγή στα Πρότυπα Πειραματικά Λύκεια για το σχολικό έτος 2013-2014

Υουργείο Παιδείας
Νέο Λύκειο: Μετά το "Νέο Σχολείο" και πριν το "Νέο ΑΕΙ"

Επικοινωνία

contact
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο:

(+30) 210 33.02.320

ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας